This site use cookies.
Helene Bodin, "Bale noblistów - wybrane menu z lat 1996-2013 od Wisławy Szymborskiej do Alice Ann Munro " View larger

Helene Bodin, "Bale noblistów - wybrane menu z lat 1996-2013 od Wisławy Szymborskiej do Alice Ann Munro "

New product

PROMOCJA! Komplet (Bale noblistów. Od klasycznych menu po współczesne przepisy + Bale noblistów - wybrane menu z lat 1996-2013) za jedyne 99,99 zł Wydany kilka lat temu album pod tytułem „Bale noblistów – od klasycznych menu do współczesnych przepisów” cieszył się nadzwyczaj gorącym przyjęciem i rozbudził ciekawość czytelników, którzy prosili o więcej współczesnych przepisów.

More details

65.00zł tax incl.

Add to wishlist

Data sheet

Wydawnictwo EP Publishing
Autor Helene Bodin
Data wydania 2015
ISBN 978-83-89304-02-5
Format 245mm x 285mm
Oprawa twarda z obwolutą
Liczba stron 64

More info

PROMOCJA! Komplet (Bale noblistów. Od klasycznych menu po współczesne przepisy + Bale noblistów - wybrane menu z lat 1996-2013) za jedyne 99,99 zł Wydany kilka lat temu album pod tytułem „Bale noblistów – od klasycznych menu do współczesnych przepisów” cieszył się nadzwyczaj gorącym przyjęciem i rozbudził ciekawość czytelników, którzy prosili o więcej współczesnych przepisów. Wychodząc naprzeciw temu zainteresowaniu przygotowaliśmy nowy album z wybranymi menu z bankietów, które odbyły się w latach 1996-2013. Mamy nadzieję, że zainspirujemy Państwa do własnych prób zmierzenia się z wykwintnymi przepisami, czego efektem będą pyszne potrawy i zachwyceni biesiadnicy. Od Autorów

Reviews

Write a review

Helene Bodin, "Bale noblistów - wybrane menu z lat 1996-2013 od Wisławy Szymborskiej do Alice Ann Munro "

Helene Bodin, "Bale noblistów - wybrane menu z lat 1996-2013 od Wisławy Szymborskiej do Alice Ann Munro "

PROMOCJA! Komplet (Bale noblistów. Od klasycznych menu po współczesne przepisy + Bale noblistów - wybrane menu z lat 1996-2013) za jedyne 99,99 zł Wydany kilka lat temu album pod tytułem „Bale noblistów – od klasycznych menu do współczesnych przepisów” cieszył się nadzwyczaj gorącym przyjęciem i rozbudził ciekawość czytelników, którzy prosili o więcej współczesnych przepisów.